Geachte collega-middenstander,

Nog te weinig mensen beseffen waarvoor ze allemaal terecht kunnen in eigen dorp. We willen in 2020 een aantal activiteiten organiseren om de handelaars, ondernemers en vrije beroepen naambekendheid te geven. Bovendien is het onze bedoeling met de activiteiten het netwerk tussen de Opwijkse ondernemers onderling te versterken en als aanspreekpunt te fungeren naar de gemeente.

Samen kunnen we meer verwezenlijken.

Graag nodigen wij u uit om in 2020 lid te worden van de MRO. Voor een jaarlijkse bijdrage van € 50 wordt u MRO lid. Het bedrag kan worden overgeschreven op rekening MRO BE26 3930 2263 3829, met vermelding van uw bedrijfsnaam. Een onkostennota wordt u na betaling toegestuurd.

Het lidmaatschap omvat verschillende voordelen in 2020 zoals een plaatsje op een vernieuwde website, korting op de deelname van Weekend Van De Klant, korting op ons Middenstandsdiner, een uitnodiging (2 personen) op onze Nieuwjaarsreceptie begin 2020 en de MRO sticker.

Zoals u merkt staan wij met deze ploeg meer dan ooit klaar om de Opwijkse Middenstand ook in 2020 weer op de kaart te zetten. Wij hebben hiervoor echter uw steun nodig!
 
Wij danken u alvast voor uw bijdrage en zijn verheugd u te mogen begroeten op één van onze volgende vergaderingen of activiteiten. 
 

Met collegiale groeten,

Katty Van der Borght, Vincent Eylenbosch, Margaux Van Puyvelde, Robbe De Temmerman, Wim De Ridder, Evelien Beeckman, Steff De Coster, William Engels, Eddy Haverals, Patrick Gillis, Eliane Laurent, Willy Segers, Karin Spinoy en Wouter Van Driessche, Timi Peeters, An Linden
 
 
* Verplicht

We gebruiken jouw gegevens slechts voor de werking van de middenstandsraad. Jouw gegevens zullen in geen geval worden doorgegeven aan derden. We sturen jou enkel informatie over onze activiteiten en evenementen toe.

Email Marketing Powered by Mailchimp